
SR-24
Maszyna zaprojektowana przez ANKO jest w pełni zautomatyzowana, aby wyprodukować 2400 sajgonek w ciągu godziny. Po nalaniu dobrze wymieszanego ciasta i napełnieniu, automatyczny proces rozpoczyna się od bębna do pieczenia, wentylatorów chłodzących, krajalnicy z czujnikiem do innowacyjnych urządzeń obracających, odkładających, składających i rolujących. Ta linia produkcyjna do sajgonek to idealne rozwiązanie do produkcji identycznej jakości i smacznych sajgonek, które mogą konkurować z ręcznie robionymi.
- Min. wymagana przestrzeń: 7500 (dł.) x 1300 (szer.) x 2200 (wys.) mm
- Moc: 38 kW
- Wydajność: 2400 szt./godz.
- Wymiar produktu: 25-30 (śr.) x 100 (dł.) mm
- Waga produktu: 40–50 g (różni się w zależności od składnika nadzienia)
- Zużycie powietrza: 480 l/min (@ 6 kg/cm^2)
- Zdolność produkcyjna ma charakter wyłącznie informacyjny. Będzie się zmieniać zgodnie z różnymi specyfikacjami produktów i recepturami.