HLT-700U

Nowa automatyczna formierka – HLT-700U. Wielofunkcyjna maszyna do nadziewania i formowania – stworzona do masowej produkcji pierogów z ręcznie robionymi fałdami, pełnym nadzieniem i atrakcyjnym kształtem. Nowy mechanizm kształtowania i wytłaczanie pierogu pozwala na płynne wytwarzanie pierogów o dwóch brzuchach. HLT-700U może zrobić 12 000 sztuk 25-gramowych pierogów na godzinę. Ponadto wymaga tylko 1,5 metra kwadratowego powierzchni instalacyjnej i dlatego nadaje się do małych restauracji i dużych fabryk.

 

  • Wymiary: 1515 (dł.) x 615 (szer.) x 1640 (wys.) mm
  • Moc: 6,5 kW
  • Wydajność: 2000-12 000 szt./godz.
  • Waga produktu: 13–100 g/szt.
  • Waga (netto): 565 kg
  • Zdolność produkcyjna ma charakter wyłącznie informacyjny. Będzie się zmieniać zgodnie z różnymi specyfikacjami produktów i recepturami.