HLT-700XL

Maszyna do pierogów HLT-700XL

Formierka do pierogów HLT-700XL to urządzenie uniwersalne. Znajduje zastosowanie zarówno w dużych jak i małych zakładach produkcyjnych. Posiada cztery niezależne silniki sterowane falownikami. Maszyna może pracować z różnymi przystawkami, dzięki którym możemy uzyskać oczekiwaną gramaturę, kształt i wygląd tradycyjnego polskiego pieroga. Po zastosowaniu odpowiedniej głowicy formującej możemy otrzymać produkty takie jak: pierogi, uszka, paszteciki, ravioli, kopytka, kluski leniwe. Ogromnym atutem formierki jest  system chłodzenia wodą z termoregulatorem, korpus podawania ciasta nie grzeje się - ciasto nie  traci swoich właściwości. Formierka firmy Anko jako jedyna posiada takowy system. Podajnik farszu pozwala na bezstopniową regulację zadanego nadzienia. Maszyna jest bezpieczna, cicha i łatwa w obsłudze. Urządzenie, oprócz swojej wielofunkcyjności ma niewielkie rozmiary, jest poręczne i można je ustawić nawet w niewielkim zakładzie produkcyjnym. Posiada certyfikat CE.

  • Szerokość: 570mm
  • Długość: 1150mm
  • Wysokość: 1700mm
  • Zasilanie: 220/380/415V, 50/60Hz, 3 fazy, 4.0W
  • Pojemność podajnika farszu: 35L
  • Waga produktu: 2 ~ 200g
  • Szeroka gama kompozycji ciasta
    • Aby uzyskać najlepszą  jakość ciasta, zarówno po ugotowaniu (parze), mrożeniu należy użyć od 30% do 50% wody (zimna, ciepła lub  gorąca) w stosunku do mąki.
  • Dozwolone są wszystkie rodzaje farszu: mięso, ser, krewetki, kapusta itp.
  • Rozsądna cena
  • Wysoka wydajność
  • Wysoka jakość
  • Prosta obsługa
  • Unikalny system napełniania farszem
  • Max rozmiar farszu to kostka do 1 cm
  • Dowolność w wyborze  ciasta; z mąki pszennej, mąki o wysokiej zawartości glutenu,  ciasta na pizzę semoliny, ziemniaki puree
  • Regulacja grubości ciasta i ilości farszu.
  • Gotowy produkt może być gotowany tradycyjnie lub na parze, smażony, mrożony...
  • Zajmuje mało przestrzeni do pracy, rozmiar HLT-700XL 57X115cm