HSM-600

Maszyna do shumai. Nie ma potrzeby rozwałkowania ciasta inną maszyną. Umieszczenie dobrze wymieszanego ciasta i farszu w lejach jest jedynym przygotowaniem do produkcji 5000-6000 szt./h shumai. ANKO może dostosować formę, aby dostosować wygląd shumai i względną wysokość między ciastem a farszem. Ponadto urządzenie do podawania farszu jest świetną opcją do nadziania shumai zieloną fasolką lub posiekaną marchewką, co urozmaici efekty wizualne.

  • Typ: podwójna linia
  • Wymiary: 1450 (dł.) x 1100 (szer.) x 2200 (wys.) mm
  • Moc: 3,3 kW
  • Nazwa produktu: Shumai
  • Wymiary produktu: 25–35 (śr.) x 25–30 (wys.) mm
  • Waga produktu: 14–30 g/szt.
  • Pas ciasta:
    Szerokość: 60–70 mm
    Grubość: 0,3–0,5 mm
  • Waga (netto): 750 kg