SR-24

Maszyna zaprojektowana przez ANKO jest w pełni zautomatyzowana, aby wyprodukować 2400 sajgonek w ciągu godziny. Po nalaniu dobrze wymieszanego ciasta i napełnieniu, automatyczny proces rozpoczyna się od bębna do pieczenia, wentylatorów chłodzących, krajalnicy z czujnikiem do innowacyjnych urządzeń obracających, odkładających, składających i rolujących. Ta linia produkcyjna do sajgonek to idealne rozwiązanie do produkcji identycznej jakości i smacznych sajgonek, które mogą konkurować z ręcznie robionymi.

  • Min. wymagana przestrzeń: 7500 (dł.) x 1300 (szer.) x 2200 (wys.) mm
  • Moc: 38 kW
  • Wydajność: 2400 szt./godz.
  • Wymiar produktu: 25-30 (śr.) x 100 (dł.) mm
  • Waga produktu: 40–50 g (różni się w zależności od składnika nadzienia)
  • Zużycie powietrza: 480 l/min (@ 6 kg/cm^2)
  • Zdolność produkcyjna ma charakter wyłącznie informacyjny. Będzie się zmieniać zgodnie z różnymi specyfikacjami produktów i recepturami.