Opakowania

TACKI STYROPIANOWE

Tacki styropianowe produkowane są z zastosowaniem najnowocześniejszej technologii spienienia polistyrenu. Charakteryzują się stabilnością , wytrzymałością i małą łamliwością, niezależnie od okresu składowania. Dzięki tym zaletom doskonale nadają się do pakowania zarówno ręcznego jak i maszynowego.

Zapraszamy do zapoznania się z dokładnymi danymi w naszym katalogu.

FOLIE OPAKOWANIOWE

Do tej grupy zaliczamy folie PE i aluminiowe do ręcznego pakowania w dwóch szerokościach 30 i 45 cm oraz folie PCV ” na gorący stół” do pakowania ręcznego lub maszynowego, o szerokościach od 30 do 50 cm i grubości 11 – 12,5 – 14 – 15 mikronów.
Folie przykrywające idealnie się nadają do pakowania mięsa, drobiu i ryb, serów, hamburgerów, kebabów itp. Są optymalnym rozwiązaniem do zamykania opakowań żywnościowych.
Zapewniają dobrą ochronę przed mechanicznymi uszkodzeniami, a także:

  • utrzymanie smaku i zapachu,
  • zachowanie wagi zapakowanego.

Zapraszamy do zapoznania się z dokładnymi danymi w naszym katalogu.

POJEMNIKI

Szeroka gama atrakcyjnych i funkcjonalnych wzorów opakowań zamykanych wieczkiem „na zawiasach” lub wieczkiem nie złączonym z pojemnikiem.
Są one łatwe do napełniania, zamykania, otwierania, lekkie i estetyczne oraz efektywnie wykorzystują przestrzeń magazynową.
Przeznaczone do gorących i zimnych dań, sałatek warzywnych i owocowych, kanapek, deserów, sosów i dresingów.
Doskonale nadają się do wykorzystywania w kuchenkach mikrofalowych, charakteryzują się odpornością na tłuszcz i niskie temperatury (zamrażanie).

Grupa ta obejmuje:

  • pojemniki okrągłe i prostokątne o różnych pojemnościach z PP, PS
  • pojemniki ze spienionego polistyrenu, (na wynos), jedno-, dwu-, trzyczęściowe
  • pojemniki z masy papierowej na owoce, warzywa i grzyby.

Wszelkie szczegóły znajdziemy na stronie producenta.