© 2013 Bacha
O firmie Maszyny Opakowania Kontakt
HLT-700 to uniwersalne urządzenie do produkcji  garmażeryjnej. Maszyna posiada trzy niezależne silniki do produkcji szerokiej gamy produktów spożywczych składających się z osłony  ciasta i farszu wewnątrz. Maszyna może pracować z różnymi przystawkami, dzięki którym możemy uzyskać oczekiwaną gramaturę, kształt i wygląd tradycyjnego polskiego pieroga. Po zastosowaniu odpowiedniej głowicy formującej możemy otrzymać produkty takie jak: pierogi, uszka, paszteciki, ravioli, kopytka, kluski leniwe . Ogromnym atutem formierki jest  system chłodzenia wodą z termoregulatorem, korpus podawania ciasta  nie grzeje się - ciasto nie  traci swoich właściwości. Formierka firmy Anko jako jedyna posiada takowy system. Podajnik farszu pozwala na bezstopniową regulację zadanego nadzienia. Maszyna  jest bezpieczna , cicha i łatwa w obsłudze. Urządzenie, oprócz swojej wielofunkcyjności ma niewielkie rozmiary, jest poręczne i można je ustawić nawet w niewielkim zakładzie produkcyjnym. Posiada certyfikat CE.
HLT - 700
Specyfikacja Wysokość: 2100mm Szerokość: 650mm Długość: 1100mm Zasilanie: 220/380/415V, 50/60Hz, poj / 3 fazy, 2.3Kw Farsz Pojemność zbiornika: 20L Waga produktu: 2 ~ 160g Waga netto: 320kgs
Cechy Szeroka gama kompozycji ciasta o Aby uzyskać najlepszą  jakość ciasta,  zarówno  po ugotowaniu (parze), mrożeniu należy użyć  od  30%  do 50% wody (zimna, ciepła lub  gorąca) w stosunku do mąki. Dozwolone są wszystkie rodzaje farszu: mięso, ser, krewetki, kapusta  itp. Zalety Rozsądna cena Wysoka  wydajność Wysoka jakość Prosta obsługa Unikalny system napełniania farszem Max rozmiar farszu to kostka do 1 cm Dowolność w wyborze  ciasta; z mąki pszennej, mąki o wysokiej zawartości glutenu,  ciasta na pizzę semoliny, ziemniaki puree Regulacja grubości ciasta i ilości farszu. Gotowy produkt może być gotowany tradycyjnie lub na parze, smażony, mrożony …. Zajmuje mało przestrzeni do pracy, rozmiar HLT-700XL 57X115cm
03-029 Warszawa ul. Gitarowa 9 tel. 0 601 21 37 73 tel./fax +48/22 676 60 02 e-mail : bachabg@plusnet.pl